Skip navigation MENU

Privacy & Cookies

Cookie voorkeuren

Selecteer welke cookies u wilt accepteren van deze website.

  • Optie 1

    Alle cookies toestaan

    Google AnalyticsToegestaan
    Facebook remarketingToegestaan
    Google AdWords remarketingToegestaan
    Alle cookies toestaan
  • Optie 2

    Accepteer alleen functionele en niet-privacygevoelige cookies (geen PII)

    Google AnalyticsToegestaan
    Facebook remarketingNiet toegestaan
    Google AdWords remarketingNiet toegestaan
    Sommige cookies toestaan

Privacy & Cookies

Gegevens

Skanna Horeca Uitzendbureau B.V. (KvK: 27141837)
Skanna Payroll B.V. (KvK: 34289961)
Skanna Groep B.V. (KvK: 55868746)
Mauritskade 65
2514 HG Den Haag
privacy@skanna.nl

De verdere (contact)gegevens zijn te vinden op de website www.skanna.nl.

In deze Privacyverklaring duiden wij onszelf aan met ‘ons’, ‘wij’, ‘we’, ‘onze’ of ‘Skanna’.

Opslaan en verwerking van gegevens van bezoekers van de website

Als je onze website bezoekt of onze app gebruikt, verzamelen we informatie gerelateerd aan het type apparaat, browser en hoe je onze website of app gebruikt. Deze informatie helpt ons om de website of app te verbeteren, voor jouw gebruiksgemak en om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zodra je een contact- of inschrijfformulier invult en verstuurd, worden de gegevens verwerkt die je aan ons verstrekt. Meer hierover kan je lezen onder het kopje ‘Opslaan en verwerking van gegevens uit een contactformulier/inschrijfformulier’.

De bewaartermijnen zijn te vinden onder de kopjes cookies/Google Analytics.

De opslag van deze gegevens vindt plaats in onze informatiesystemen. Deze systemen zijn goed beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Er zijn verwerkersovereenkomsten met de leveranciers. Gegevens kunnen binnen en buiten de EU worden doorgegeven of opgeslagen. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen naar landen buiten de EU doorgeven waarvan de Europese Commissie van mening is dat je daar een afdoende mate van bescherming hebt. Over de cookies lees je hieronder meer.

Cookies

Zoals hieronder beschreven staat in de officiële verklaring die Google Analytics-gebruikers op hun website moeten plaatsen, maakt deze website gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde ‘behavioural targeting’ waarmee op basis van jouw klikgedrag een profiel wordt opgebouwd. Jouw surfgedrag blijft volledig anoniem.

Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op jouw computer wordt opgeslagen. Wij hebben Google Analytics conform de privacywetgeving ingericht, zodat er geen toestemming vooraf van de gebruiker nodig is.

Privacy instellingen van Google Analytics

Het cookie van Google Analytics een ‘first party cookie’, dat wil zeggen dat het cookie op jouw computer ‘skanna.nl’ in de bestandsnaam heeft en dat de gegevens officieel eigendom zijn van Skanna en niet van Google. Dit cookie wordt niet gebruikt voor advertenties of andere commerciële doeleinden.

Skanna heeft een verwerkersovereenkomst met Google over de Analytics gegevens. IP-adressen zijn anoniem gemaakt, zodat gegevens nooit naar jou of jouw IP adres te herleiden zijn. Het Analytics account van Skanna is daarnaast zo ingesteld dat de informatie niet met anderen gedeeld mag worden. Daarmee is het Analytics cookie van Skanna een niet-privacy gevoelig first-party cookie dat nodig is om de kwaliteit en veiligheid van deze website te kunnen waarborgen. Ook wordt de bezoeker duidelijk geïnformeerd over het gebruik van Analytics en de mogelijkheid voor een ‘opt-out’.

Skanna voldoet hiermee aan alle wettelijke voorwaarden. Het Analytics cookie blijft 6 maanden geldig.

Opt-out voor Google Analytics

Als je het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kun je hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt jouw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Google privacy statement

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (In het geval van Skanna zonder jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je deze website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website (Skanna) en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Opslaan en verwerking van gegevens uit een contactformulier

De gegevens van een contactformulier die je invult op deze website worden alleen gebruikt door Skannavoor het doel waarvoor je het formulier invult, zoals een verzoek om informatie over onze diensten, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak. Alleen de gegevens die je zelf invult worden opgeslagen: naam, e-mail en de tekst die je ons als bericht schrijft. Er wordt geen andere informatie verzameld.

De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard en daarna verwijderd. Binnen deze termijn van twee jaar kun je ook zelf verzoeken om jouw gegevens te laten verwijderen of wijzigen; een dergelijk verzoek wordt altijd gehonoreerd.

De opslag van deze gegevens vindt plaats in onze informatiesystemen. Deze systemen zijn goed beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Er zijn verwerkersovereenkomsten met de leveranciers. Gegevens kunnen binnen en buiten de EU worden doorgegeven of opgeslagen. Wij zullen jouw persoonsgegevens alleen naar landen buiten de EU doorgeven waarvan de Europese Commissie van mening is dat je daar een afdoende mate van bescherming hebt.

Opslaan en verwerking van gegevens uit een inschrijfformulier

De gegevens van een inschrijfformulier die je invult op deze website worden alleen gebruikt door Skanna voor het doel waarvoor je het formulier invult: de inschrijving bij Skanna. Alleen de gegevens die je zelf invult worden opgeslagen: voornaam, achternaam, geslacht, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, horeca ervaring, de motivatie die je ons als bericht schrijft en de foto die wordt bijgevoegd. Er wordt geen andere informatie verzameld.

Bij de inschrijving geef je toestemming dat wij de gegevens maximaal twee jaar mogen bewaren, daarna worden de gegevens verwijderd. Binnen deze termijn van twee jaar kan je ook zelf verzoeken om je gegevens te laten verwijderen of wijzigen; een dergelijk verzoek wordt altijd gehonoreerd. Let op! Als je al aangenomen bent en al gewerkt hebt bij Skanna gelden er andere bewaartermijnen! Zie hiervoor de toelichting onder kopje “Opslaan en verwerking van gegevens van Skanezen en ander personeel”.

De opslag van deze gegevens vindt plaats in onze informatiesystemen. Deze systemen zijn goed beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Er zijn verwerkersovereenkomsten met de leveranciers. Gegevens kunnen binnen en buiten de EU worden doorgegeven of opgeslagen. Wij zullen je persoonsgegevens alleen naar landen buiten de EU doorgeven waarvan de Europese Commissie van mening is dat je daar een afdoende mate van bescherming hebt.

Opslaan en verwerking van gegevens van Skanezen en ander personeel

Ingeschreven, aangenomen en gewerkt bij Skanna? Dan verzamelen wij de volgende gegevens: NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, leeftijd, informatie over opleiding, werkervaring en motivatie, foto (op vrijwillige basis), gegevens over trainingen die je hebt gedaan, gegevens over beschikbaarheid, gebruikersnaam & wachtwoord, accountactiviteit, voertaal, geboortegegevens, loongegevens, IBAN, BSN, nationaliteit, burgerlijke staat, ID-bewijs en overige gegevens die gerelateerd zijn aan de personeels-, salaris-, en verzuimadministratie. Na toestemming van jou kunnen er ook gegevens over je uiterlijke kenmerken, je hobby’s en je locatiegegevens worden verzameld.

Ingeleend door ons en doorgeleend aan een opdrachtgever? Dan is het noodzakelijk dat wij in het kader van de beperking van de inlenersaansprakelijkheid gegevens verwerken zoals: NAW, geboortedatum, BSN, soort ID-bewijs, nummer en geldigheidsduur, indien aanwezig: verblijfsvergunning en tewerkstellingsvergunning.

De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard na het einde van je overeenkomst, met uitzondering van bepaalde persoonsgegevens waarvoor een langere wettelijke fiscale bewaarplicht geldt: 7 jaar voor salarisafspraken en arbeidsvoorwaarden en 5 jaar voor loonbelasting en identiteitsbewijzen. Binnen de termijn van twee jaar kan je ook zelf verzoeken om je gegevens te laten verwijderen of wijzigen; een dergelijk verzoek wordt altijd gehonoreerd.

Skanna legt alleen bijzondere persoonsgegevens vast als dat nodig is om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, bijvoorbeeld bij het bepalen van je arbeidsgeschiktheid, inzetbaarheid, medische diagnosen, het verstrekken van gezondheidszorg, re-integratieverplichtingen nakomen. Dit wordt gedaan/deze gegevens worden verwerkt door een onafhankelijke arbodienst die zich aan geheimhouding moet houden.

De opslag van deze gegevens vindt plaats in onze informatiesystemen. Deze systemen zijn goed beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Er zijn verwerkersovereenkomsten met de leveranciers. Gegevens kunnen binnen en buiten de EU worden doorgegeven of opgeslagen. Wij zullen je persoonsgegevens alleen naar landen buiten de EU doorgeven waarvan de Europese Commissie van mening is dat je daar een afdoende mate van bescherming hebt.

Opslaan en verwerking van gegevens van zakelijke relaties

Werkzaam voor een onderneming waarmee wij zaken doen? Dan kunnen wij de volgende gegevens verzamelen: naam, functie, telefoonnummer, e-mailadres, gebruikersnaam & wachtwoord.

De gegevens worden maximaal twee jaar bewaard na het einde van de overeenkomst. Binnen de termijn van twee jaar kan je ook zelf verzoeken om je gegevens te laten verwijderen of wijzigen; een dergelijk verzoek wordt altijd gehonoreerd.

De opslag van deze gegevens vindt plaats in onze informatiesystemen. Deze systemen zijn goed beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Er zijn verwerkersovereenkomsten met de leveranciers. Gegevens kunnen binnen en buiten de EU worden doorgegeven of opgeslagen. Wij zullen je persoonsgegevens alleen naar landen buiten de EU doorgeven waarvan de Europese Commissie van mening is dat je daar een afdoende mate van bescherming hebt.

Persoonsgegevens

  1. Algemeen.
    Uit bovengenoemde situaties over het opslaan en verwerken van persoonsgegevens blijkt dat wij dossiers bijhouden van onze opdrachtgevers, werknemers en andere relaties. Wij doen dit ter uitvoering van de met opdrachtgevers, werknemers en andere relaties gesloten overeenkomsten. Ook krijgen wij personeelsgegevens via het contact- en inschrijfformulier op onze website en het gebruik van onze app.
  2. Welke persoonsgegevens?
    De persoonsgegevens die we verzamelen zijn in bovengenoemde situaties te lezen.
  3. Doel van het opslaan en verwerken van persoonsgegevens
    Wij verzamelen de persoonsgegevens om onder andere te kunnen communiceren over vragen en inschrijvingen, je nieuwsbrieven te sturen (opt-in), je beter van dienst te zijn, je geschiktheid en beschikbaarheid te beoordelen voor het werk, je in te plannen, je urenregistratie bij te houden, je salaris uit te betalen, je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, de overige personeels-, salaris-, en verzuimadministratie op orde te hebben en voor de zakelijke relaties ook om een goede zakelijke relatie te onderhouden, te kunnen factureren, toegang te geven tot ons informatiesysteem en onze dienstverlening te verbeteren.
  4. Verstrekking aan derden
    Skanna kan persoonsgegevens aan derden verstrekken zoals leveranciers/dienstverleners die namens Skanna diensten verlenen of opdrachten uitvoeren (met deze leveranciers zijn verwerkersovereenkomsten gesloten), overheidsinstanties, andere instanties als we daartoe verplicht of gerechtigd zijn en aan opdrachtgevers.
  5. Termijnen
    In bovengenoemde situaties over het opslaan en verwerken van persoonsgegevens zijn ook de bewaartermijnen benoemd. Dit is over het algemeen een periode van twee, vijf of zeven jaar.

Beveiliging van persoonsgegevens

Skanna doet er alles aan om de persoonsgegevens optimaal te beschermen. De persoonsgegevens worden in een beveiligde omgeving verwerkt en opgeslagen. Wij hebben hiervoor op meerdere niveaus beveiligingsmaatregelen getroffen om onrechtmatig gebruik te voorkomen. Wij evalueren periodiek de mate van beveiliging en stellen zo nodig ons beveiligingsbeleid bij. Indien en voor zover gegevens worden verstrekt aan gegevensverwerkers die namens haar diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, is Skanna met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens eveneens optimaal beveiligen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via privacy@skanna.nl.

Rechten van betrokkene

De persoon van wie wij persoonsgegevens verwerken (de betrokkene) heeft conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) diverse rechten. Kort verwoord gaat het om het volgende.

  • Je kan ons om inzage vragen van de persoonsgegevens die worden verwerkt.
  • Het recht om je persoonsgegevens te rectificeren.
  • Het recht om verwijdering van je persoonsgegevens te vragen.
  • Het recht op beperking of bezwaar van de verwerking van je persoonsgegevens
  • Het recht om je persoonsgegevens over te dragen.
  • Het recht om bezwaar te maken.
  • Het recht om toestemming over verwerking van je persoonsgegevens in te trekken.

De exacte inhoud van deze rechten en de eventuele beperkingen ervan, staan vermeld in de AVG. Wij houden ons aan hetgeen daar staat vermeld over deze rechten.

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming dat enkel gebaseerd is op geautomatiseerde verwerking met inbegrip van profilering.

Voor vragen over deze rechten of voor andere opmerkingen of klachten kan je contact opnemen met ons via privacy@skanna.nl.

Wij willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Wijzigingen

Skanna kan om uiteenlopende redenen veranderingen, aanvullingen of wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring. De meest actuele privacyverklaring is altijd in te zien op de website. We raden je aan de privacyverklaring regelmatig na te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast in mei 2018.

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren