Skip navigation MENU

Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna Horeca Uitzendbureau staat voor
gastvrijheid en kwaliteit

Het begin van Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna is in 2005 in Amsterdam door Skander Rana gestart, met de Beurs van Berlage als eerste opdrachtgever. Door kwaliteit als prioriteit te stellen en gastvrij personeel te leveren groeide de vestiging in Amsterdam snel. Vijf jaar later opende de tweede vestiging in Rotterdam, in 2012 zijn de vestigingen Amersfoort en Den Haag erbij gekomen. Inmiddels is Skanna uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Nederland.

skander_skanna

Skander Rana – Directeur

gastvrij

 

Gastvrijheid is een houding

Skanna gelooft dat het uitstralen van gastvrijheid het belangrijkste is in dit vak. Gastvrijheid kun je niet aanleren, gastvrij moet je zijn. Daarom zeggen wij: Gastvrijheid is geen vaardigheid. Gastvrijheid is een houding.
Gastvrijheid wordt overal ter wereld anders beleefd. In Amerika gaat het in de horeca vaak om efficiency, terwijl in Azië de nadruk op dienstbaar zijn ligt. Het Afghaanse principe ‘melmastya’ staat voor gastvrijheid en respect voor iedereen. Skanna wil het beste uit verschillende culturen combineren.

De kracht van gastvrijheid en kwaliteit

Skanna Horeca Uitzendbureau brengt opdrachtgevers en medewerkers bij elkaar. In dit proces geloven wij in de kracht van gastvrijheid en kwaliteit. Daarnaast bieden we Skanezen doorgroeimogelijkheden, flexibele werkuren, trainingen, team-uitjes en borrels.

werkenbijskanna den haag

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren