Skip navigation MENU

Referenties

tom-matter-of-taste

A matter of TASTE

Algemeen manager
Tom Weenink

Begin jaren tachtig begon ‘a matter of TASTE’ met het verzorgen van luxe catering en fancy ‘fingerfood’ bij filmpremières in bioscoop Tuschinki en in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Niet lang daarna vestigde TASTE zich in het West Indisch Huis. Al 30 jaar bedienen zij vanuit daar diverse opdrachtgevers in Amsterdam en omstreken.

Het horecapersoneel staat tijdens een evenement in direct contact met opdrachtgever en gasten. Vakkundigheid en gastvrijheid van het horecapersoneel is daarom echt key. Skanna voelt dit haarfijn aan en daarom leveren zij reeds 3 jaar de mensen die ons product zo top maken.

“A matter of TASTE’ geeft zonder enige twijfel een positief advies voor Skander en zijn Skanezen!”

 

 

 

 

 

 

 

 

OceanDiva Mandy referentie

OCEANDIVA

General Manager
Mandy Berding

OCEANDIVA biedt grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke gelegenheden in Nederland, Duitsland en België.

Omdat de personeelsbehoefte aan boord van onze twee schepen nogal fluctueert, hebben we vol overtuiging gekozen voor Skanna als partner in personeelszaken. De persoonlijkeaanpak en betrokkenheid van Skanna is uniek.

“De medewerkers op de vloer stralen altijd enthousiasme uit en iedereen zet zich in om er voor onze gasten een bijzondere beleving van te maken.”

Hart van Holland Jos referentie

Hart van Holland

Event manager
Jos Müller

Als multifunctionele evenementen-, congres- en beurslocatie biedt “Hart van Holland/ de Loods” in Nijkerk een unieke beleving aan haar gasten en creëert talloze events op maat.

De gastvrijheid en het persoonlijke aspect waar wij voor staan is terug te vinden in de werkwijze van de Skanezen. Door middel van trainingen op locatie en de goede communicatie en het vertrouwen tussen onze medewerkers en de Skanezen wordt er optimaal voldaan aan de wensen en behoefte van onze gasten. Dit is terug te zien in de gastvrijheid en uitstraling van ons bedrijf. De skanezen vormen een belangrijk onderdeel in het serviceniveau wat de gasten van ons gewend zijn.

Met vertrouwen gaan wij samen de toekomst tegemoet.’Hart van Holland! Waar anders?’

 

 

 

 

 

 

 

 

Museumcatering Robert referentie

Museum Catering

Adjunct directeur museum catering & catering meesters
Robert den Horder

Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden op locatie en specifiek bij verschillende Haagse musea. Culinair genot wordt perfect afgestemd op het beleven van cultuur.

Het horecapersoneel is in dit geval het visitekaartje van onze kookkunst. We kiezen voor Skanna omdat de ‘Skanezen’ het verschil maken met hun uitstraling en motivatie. Den Haag heeft een internationaal karakter en ook wij moeten dat soms uitstralen. Op verzoek van een opdrachtgever heeft er daarom wel eens een team met alleen maar internationals bij ons gestaan.

“De flexibiliteit waarmee Skanna op onze diverse wensen inspeelt, is uniek.”

Huis Ter Duin Mehrezi referentie

Grand Hotel Huis Ter Duin

Banquet Operations Manager
Dhr. Ben Ali Mehrezi

Grand Hotel Huis ter Duin is een unieke locatie voor vele soorten (inter-)nationale bijeenkomsten.
Bij al deze verschillende bijeenkomsten is de inzet van het gastvrije horecapersoneel van Skanna voor ons én voor de beleving van onze gasten van grote waarde.

We zien steeds dezelfde gezichten terug: vaak hotel-schoolstudenten met passie voor het vak en gevoel voor gastvrijheid. Huis ter Duin is een familiehotel en de persoonlijke aanpak van Skanna past bij onze manier van werken.

“Wij streven naar gastvrijheid op het hoogste niveau. De kwaliteit en betrokkenheid van Skanna sluiten hier op aan.”

Pure-liner

Projectmanager
Daisy van Leeuwen

Pure-liner is een uniek varende evenementenlocatie op de Nederlandse, Belgische en Duitse wateren. Het schip biedt een prachtige venue voor onder andere roadshows, congressen en bedrijfsfeesten met een capaciteit tot 1200 gasten.

De samenwerking met Skanna bestaat al jaren, beide bedrijven hebben een duidelijke focus op kwaliteit en kenmerken zich daarnaast als modern en flexibel. Daarom verloopt de communicatie vaak makkelijk en vanzelfsprekend, alsdus Daisy van Leeuwen, projectmanager bij Pure-liner.

“Skanna draagt bij aan het onvergetelijk maken van ieder evenement aan boord van de Pure-liner. Door de gedreven en professionele manier van werken sluiten zij goed aan bij onze varende evenementen locatie.“

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren