Skip navigation MENU

Hulp bij solliciteren

Geplaatst op 20-12-2019 in Tips & tricks.

De meeste mensen vinden het best lastig om te solliciteren en kunnen er wel wat hulp bij gebruiken. Skanna helpt je graag met tips voor een goede sollicitatiebrief en hoe je je goed kunt voorbereiden op het sollicitatiegesprek.

Sollicitatietips

Als je er tegenop ziet om te solliciteren is het goed om te onthouden dat het voor beide kanten spannend is. Bedrijven hopen net zoals jij dat er een match is, en dat jij het bedrijf ‘leuk’ vindt. Geen zorgen dus!

Wist je ook dat het UWV mensen helpt bij het solliciteren? Je kan dan bijvoorbeeld een workshop of training volgen, of een gesprek aanvragen met een adviseur.

Heb je weleens nagedacht over werken in de horeca? Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen, en je komt op de mooiste locaties als je bij Skanna werkt. Bekijk hier de vacatures van Skanna!

     Actuele vacatures bekijken

Tips voor een goede sollicitatiebrief

Solliciteer je bij Skanna (de állerleukste horeca werkgever), dan hoef je alleen een motivatie te schrijven. Laat dan vooral merken hoe enthousiast je bent over de vacature!

Veel werkgevers vragen om een sollicitatie of motivatiebrief en een CV. Aan de hand daarvan kiezen ze of je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dus het is erg belangrijk. Dit zijn tips voor het schrijven van een goede sollicitatiebrief.

  • Schrijf niet teveel zinnen die beginnen met ‘ik’
  • Leg uit waarom jij bij de functie past
  • Laat de brief nalezen door iemand anders

Voorbereiden op het sollicitatiegesprek

Een goede voorbereiding loont, ook bij het sollicitatiegesprek. Dit doe je door je te verdiepen in het bedrijf en in de functie. Bekijk de tips voor een goede voorbereiding op sollicitatiegesprek op deze pagina!

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren