Skip navigation MENU

Dag van de Horecamedewerker

Geplaatst op 25-09-2018 in Blog.

Maandag 24 september was het ‘De Dag van de Horecamedewerker’, georganiseerd door FNV Horeca. Deze dag stond geheel in het teken van de horecaprofessional. Er is een enorm personeelstekort in de horeca. De bezuinigingen op opleiding en ontwikkeling maken dit tekort niet veel beter. Tijdens deze dag konden verschillende workshops gevolgd worden door de bezoekers om hun vakkennis uit te breiden. Maar hoe is het het nou eigenlijk om te werken in de horeca? Online is geen betere ongezouten mening te vinden dan via Twitter!

We willen eerst heel even de entree van de Winkel van Sinkel met jullie delen. Die kleurde heerlijk Skanna-paars tijdens de Dag van de Horecamedewerker! Worden we blij van. 🙂

Dan, de horecaprofessional. Hoe hard we de benen onder ons lijf vandaan rennen, we kunnen het niet snel goed doen in de horeca..

Gelukkig denkt niet iedereen zo en krijgen we ook wel veel steun!

Een baan in de horeca is dan ook niet voor iedereen weggelegd.

Vrijwilligerswerk of vrijwillig voor gekozen? That’s the question!

Jouw werkweek is waarschijnlijk iets anders vormgeven dan die van anderen.

https://twitter.com/GlennMedeiros98/status/1044297935549333504

De horeca-ondernemers hebben het ook niet altijd even makkelijk met de gasten.

Werken in de horeca leert je vele belangrijke dingen in je leven:

En is ook HEEL ERG LEUK!

Toch?!

Daar zijn wij het dus he-le-maal mee eens! En vergeet die gezellige naborrels met het hele team ook niet:

Wat maak je toch veel mee en wat verzamel je toch een hoop verhalen!

Niet alleen als bijbaan hoor 😉

Maar pas op, horeca kan verslavend zijn!

Geen zorgen, er is meer dan genoeg werk;

Help jij mee die tekorten aan te pakken in de horeca? Overtuig al je vrienden ervan dat werken in de horeca fantastisch is! En dan wel via Skanna natuurlijk!

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren