Skip navigation MENU

Anne’s Advies uit Nijmegen

Geplaatst op 11-04-2019 in Story of the week.

Wie kent haar niet? Onze Anne uit Nijmegen; vanaf het begin van Skanna Horeca Uitzendbureau Nijmegen was ze er al bij. Zij heeft vestiging Nijmegen van niets zien groeien naar een échte vestiging met inmiddels een pool van 30 trotste Skanezen. Wie beter dan Anne kan jou de beste adviezen geven om jouw dienst zo leuk mogelijk te maken.

Skanna Horeca Uitzendbureau Nijmegen

 

“Gastvrijheid is de gast écht het gevoel te geven thuis te zijn, ook al zou je graag willen dat ze dat daadwerkelijk waren” – Anne

TIP 1: Een goede voorbereiding is het halve werk

Als Skanees kom je op veel verschillende plekken en ben je daardoor vaak “de nieuwe”. Zorg ervoor dat als je naar een nieuwe locatie gaat, je van tevoren op onderzoek bent uitgegaan als een echte FBI. Het is altijd leuk als je iets kunt vertellen over de locatie tegen de gasten. “lang, lang geleden was er eens een…”

TIP 2: Wat zal ik aan doen vandaag?

Lees je briefing echt goed door. “Een tijdje geleden stond ik daar…in mijn witte blouse, terwijl iedereen een zwarte aan had” #GENANT. Verder zijn goede schoenen echt belangrijk, anders houdt je het nooit de hele dag vol. Wat er allemaal in de rugzak van Anne zit?: “APK, pantalon, donkere spijkerbroek, pantykousen, uhhh… wat wil je nog meer weten?” antwoordt Anne.

TIP 3: Zorg voor een goede eerste indruk

Het begint meteen bij binnenkomst, stel jezelf voor aan iedereen en stel goede vragen. Helemaal in het begin was het zeker spannend, de aller aller eerste diensten; Anne ging Skanna Horeca Uitzendbureau Nijmegen vertegenwoordigen. “Dat motiveerde mij nog meer om dat extra tandje bij te zetten, hoe vaker je het doet hoe makkelijker het wordt”. De basis blijft in principe altijd hetzelfde, je moet gewoon even weten waar alles ligt. “Oh, en initiatief tonen, zijn ze dol op!”

TIP 4: Geen idee kennen we niet

We begrijpen heus wel dat je soms echt geen idee hebt, toch is het echt geen antwoord. Anne’s advies: “ik zeg gewoon vaak dat het mijn eerste werkdag is, ik zal het even aan een collega vragen”. Vervolgens krijgt ze dan achteraf vaak te horen dat ze het erg goed deed voor haar eerste dag! (complimentjes krijgen we graag) “Soms verzin ik ook gewoon iets leuks, wees creatief”.

TIP 5: Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen

Als jij vrolijk bent zijn de gasten ook blij. “Positiviteit is super belangrijk, dit zorgt voor een gezellige werksfeer” Anne probeert altijd te lachen zelfs als gasten een gesprek beginnen terwijl ze 6 borden op haar arm heeft (al is dit wel een uitdaging). En als ze voor de zoveelste keer na het pinnen zeggen ‘Alweer geslaagd!’ lacht Anne mee alsof ze deze geniale grap voor het eerst hoort (wel een beetje met kiespijn hoor).

 

Wil jij net als Anne, Skanna Horeca Uitzendbureau Nijmegen vertegenwoordigen?

 

 

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren