Skip navigation MENU

5 redenen waarom je moet kiezen voor een horeca uitzendbureau

Geplaatst op 19-02-2018 in Blog.

Werken in de horeca is leuk. Soms ook best zwaar.. Maar je krijgt er zoveel energie voor terug! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om bij de kroeg om de hoek of bij dat hippe restaurantje in het centrum te gaan werken, maar je kunt ook kiezen voor een horeca uitzendbureau. Benieuwd naar de voordelen van werken via een uitzendbureau in plaats van werken bij één vaste locatie? Wij hebben er wel een aantal voor je.

Als je er überhaupt nog niet over uit bent in welke sector je op zoek bent naar een (bij)baan, laten we dan eerst even bij de horeca over het algemeen beginnen. Werken in de horeca is behoorlijk populair onder studenten. En dat is best logisch: de mensen zijn open, sociaal en houden van een hoop gezelligheid. Dat betekent dat de dag niet voorbij is wanneer je werkdag voorbij is. Iedereen is altijd nog wel in voor een drankje of een dansje in de stad. Daarnaast leer je zoveel meer dan alleen met een dienblad lopen. Je leert overzicht te houden, snel te kunnen schakelen, dingen goed onthouden en tegelijkertijd gastvrij te blijven.

Horeca Uitzendbureau

Maar wat maakt werken via een horeca uitzendbureau nou zo leuk? 5 redenen voor je op een rijtje:

  1. Als een soort Columbus ga je elke keer weer op ontdekkingstocht door je eigen stad en werk je bij de mooiste locaties die je nooit eerder waren opgevallen of waarvan je nooit had gedacht daar ooit naar binnen te lopen. Helemaal geen straf om te werken in het Vredespaleis in Den Haag of in de Westerkerk in Amsterdam!
  2. Omdat je elke dag weer ergens anders staat, is geen dag hetzelfde en zal je werk ook nooit een sleur worden. De ene dag sta je op een bruiloft, de volgende dag achter de bar op een festival en de week daarop sta je bij een walking dinner. Meer afwisseling kun je niet hebben. 😉
  3. Daarnaast zorgen die roadtrips in de auto om andere steden uit de brand te helpen en natuurlijk de vele naborrels ervoor dat je bond met je collega’s. En daar hou je dus ook een leuke groep vrienden aan over die altijd in zijn voor een drankje.
  4. Omdat je bij zoveel verschillende locaties terecht komt, leer je aardig wat mensen kennen. Niet alleen heb je een brede werkervaring, je bouwt ook een heel netwerk op. En dat kan nog eens heel goed van pas komen!
  5. En last but not least: flexibiliteit. Je zit niet vast aan elke dinsdag en vrijdag werken. Je geeft heel simpel zelf de week van te voren je beschikbaarheid op en op basis daarvan word je ingepland. Zo bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je werkt. Easy peasy lemon squeezy.

Reden genoeg om aan de slag te gaan bij een horeca uitzendbureau toch? En waarom dan niet bij Skanna? Meer weten? Check onze vacatures of schrijf je hierboven via de knop ‘inschrijven’ in bij het kantoor bij jou in de buurt!

 

Wij gebruiken cookies om deze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u te voorzien van de beste informatie. De Europese wetgeving maakt onderscheid tussen cookies die functioneel of niet privacygevoelig zijn en cookies die mogelijk wel privacygevoelig kunnen zijn (PII). Deze website gebruikt beide soorten cookies. Door hiernaast op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Klik op 'Instellingen wijzigen' om uw cookievoorkeuren aan te passen en voor meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.
Annuleren